Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
nebo 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (volitelně)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (volitelně)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Nutriční hodnoty
- na 3 kavanoz
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 3137 mg
Alternativní recepty
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Yumurtalı Farfalle
1h 30 min.
Tavuk Eti Suyu
No ratings
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25min
İzmir Köfte
1h 5min
Yoğurt
19sa 45 dk
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 min
Tarhana Çorbası
25min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min
Etli Biber Dolması
1h 20 min.