Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
nebo 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (volitelně)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (volitelně)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Nutriční hodnoty
- na 3 kavanoz
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 3137 mg
Alternativní recepty
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Tavuk Suyu
1 Std. 10 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5 min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Buharda pişmiş bezelye
20min
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Lor Peyniri
30 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min