Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 115 g soğan, ikiye bölünmüş
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (volitelně)
- 1 tavuk karkas, orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)
- 1275 - 1400 g su, su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı
- Nutriční hodnoty
- na 1250 g
- Kalorie
- 7074 kJ / 1690.7 kcal
- Protein
- 73.2 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 144 g
- Nasycený tuk
- 41.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 505.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuru Fasulye
10h
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26u. 5min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Žádné hodnocení
Sebze Suyu
3h 15min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 Min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2h 30min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Varoma'da Yoğurt
12 godz.
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Ekşili Köfte
1 Std. 15 Min
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35 min