Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 115 g soğan, ikiye bölünmüş
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (volitelně)
- 1 tavuk karkas, orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)
- 1275 - 1400 g su, su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı
- Nutriční hodnoty
- na 1250 g
- Kalorie
- 7074 kJ / 1690.7 kcal
- Protein
- 73.2 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 144 g
- Nasycený tuk
- 41.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 505.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yoğurt
19h 45min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Harissa
Keine Bewertungen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 godz. 5 min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25 min.
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min