Kompatibilní verze
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan
- 10 g de feuilles de persil frais
- 20 g de feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1150 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de poule
- 400 g de pâtes sèches, type penne
- 1 citron jaune non traité (zester et presser ⅓ du citron, couper les ⅔ restants en tranches pour la finition)
- 150 g de ricotta fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 82.8 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1049 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45min
Riz au poulet et chorizo
35 Min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
One pot blé au bœuf et au paprika
35 Min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20 min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
One pot penne légumes du soleil et feta
45min