Kompatibilní verze
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan
- 10 g de feuilles de persil frais
- 20 g de feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1150 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de poule
- 400 g de pâtes sèches, type penne
- 1 citron jaune non traité (zester et presser ⅓ du citron, couper les ⅔ restants en tranches pour la finition)
- 150 g de ricotta fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 82.8 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1049 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1 godz.
Pâtes au pesto d'avocat
25 Min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45 min
One pot blé au bœuf et au paprika
35min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
Poulet sauce soja avec légumes verts
13 Std.
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40 min
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30 min