Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 230 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 110 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 1 Ei
- 40 g Wasser, kalt
Füllung und Fertigstellung
- 75 g Schalotten, halbiert
- 10 Salbeiblätter
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- 250 g Crème fraîche
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 108 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Mini-Spargel-Quiches
1h 10min
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20 min
Focaccine
2h
Spargelquiche
1h 15 min
Cheddar-Profiteroles
1h 30min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Bouchées à la Reine
55min
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1h 50 min
Tarte provençale
1h 40min
Zwiebelkuchen
1h 10min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min