Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel
- 2 cditas de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 1000 g de maíz pozolero, precocido
- 1500 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 chile poblano, sin semillas
- 1 chile jalapeño, sin semillas o al gusto (ver tip)
- 1 chile serrano, sin semillas o al gusto (ver tip)
- 500 g de tomate verde, en cuartos
- 175 g de cebolla blanca, en cuartos
- 4 dientes de ajo, pelados
- 115 g de hojas de cilantro, frescas, con ramas (aprox. 1 manojo)
- 10 g de epazote, fresco (aprox. 4 ramas)
- 5 g hojas de laurel secas, (aprox. 5 hojas)
- 1 cda de orégano seco
- ½ cdita de comino en polvo
-
40
g de concentrado de caldo de pollo
nebo 3 cubitos de concentrado de caldo de pollo - 40 g de aceite
- 1300 g de caldo de pollo casero
- lechuga, picada al gusto
- cebolla, picada al gusto
- rábanos, en rebanadas
- limones, en cuartos
- tostadas, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 934.3 kJ / 223.3 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1096.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de pollo TM6
30min
Caldo de queso
40min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Entomatadas de pollo
40min
Salpicón de res
1h
Salsa martajada
50min
Enchiladas suizas
1h
Pozole Rojo
1h 30min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Chilaquiles rojos
25min
Salsa roja de molcajete
10min