Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla
- 150 g de rábano
- 200 g de jitomate
- 15 g de chile guajillo, sin venas ni semillas
- 1700 g de agua
- 1 pizca de comino en polvo
- 3 dientes de ajo
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de mejorana fresca
- 400 g de maíz pozolero, precocido
- 1200 g de carne de cerdo, cortada en cubos (pierna, lomo, costilla)
- 2 cditas de sal
- 2 cditas de orégano
- 200 g de lechuga orejona, picada
- limones para acompañar
- chile piquín, seco para acompañar
- tostadas para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1885.6 kJ / 450.7 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 850.6 mg
Alternativní recepty
Sopa de tortilla
40 Min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Salpicón de res
1h
Caldo tlalpeño
1h 20 min
Cochinita pibil
4h
Chicharrón en salsa verde
35min
Enchiladas suizas
1h
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Sopa de tortilla
25 min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Chilaquiles divorciados
1h