
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 645 g de jitomate saladet, asados
- 70 g de cebolla, en trozos y asados
- 2 dientes de ajo, pelados y asados
- 20 g de aceite vegetal
- 2 chiles anchos, sin tallo ni semillas
- 1 chile morita, sin tallo ni semillas
- 1 clavo de olor
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de sal fina
- 1150 g de falda de res, en trozos de 5 cm
- 1300 g de agua
- 1 pizca de orégano seco
- 3 hojas de laurel, secas
- 30 g de vinagre de manzana
- cebolla, finamente picada para acompañar
- hojas de cilantro, finamente picadas para acompañar
- limones, en mitades para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6978 kJ / 1662 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces con papas en pasilla
1hod. 15min
Cochinita pibil
4hod.
Pollo con mole verde
1hod.
Chicharrón en salsa verde
35min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Chiles en nogada
1hod.
Chilaquiles rojos
25min
Caldo tlalpeño
1hod. 20min
Enchiladas suizas
1hod.
Pozole Rojo
1hod. 30min
Salsa martajada
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min