Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite vegetal
- 250 g de carne de res para estofados, en cubos (4 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 250 g de carne de res para estofados
- 50 g de cebolla blanca
- 150 g de zanahoria, pelada, en cubos (2 cm)
- 90 de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g de harina de trigo
- 200 g de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel frescas
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 450 g de agua
- 30 g de puré de jitomate
- 20 g de vinagre de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2150 kJ / 513.9 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 16.9 g
- Sodík
- 1799.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 godz.
Bases
14h 45min
Arroz con jamon y bok choy TM6
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4 godz. 10 min
Pan de aceitunas
2 godz.
Rollo de carne con verduras, papas y flan de coco
1 godz.
Lentejas estofadas
9h
Lasaña boloñesa
2h 30min
Sopa de coliflor y pollo
40 Min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Sopa de pollo de invierno
1 godz.