Kompatibilní verze
Helado vegano de espresso y coco con brownies y salsa de chocolate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de espresso y coco
- 250 g de nuez de la india
- agua caliente para remojar
- 15 g de café en grano
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar moscabada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 cditas de café instantáneo
- 2 pizcas de sal
Salsa de chocolate negro
- 50 g de chocolate vegano 70 % de cacao, en trozos pequeños
- 20 g de aceite de coco
- 70 g de leche de almendra, o de soya
Brownies veganos sin gluten
- 80 g de azúcar moscabada
- 80 g de agua
- 60 g de aceite de coco
- 2 cdas de semillas de linaza mezclado con 6 cucharadas de agua
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
- 200 g de chocolate vegano 70 % de cacao, en trozos pequeños o callets
- 80 g harina sin gluten
- ¼ cdita bicarbonato de sodio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2539.4 kJ / 606.9 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 39.2 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 87.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leche de almendras TM6
12 Std.
Leche de nueces y coco
10 min
Leche de luna rosa
10 min
Café Dalgona
10 min
Leche de cáñamo
30 min
Leche de avena
30 min
Masa madre sin gluten
120h
Trufas de cocoa y avena
15min
Leche de nuez de la India
15min
Mantequilla vegana
5 min
Mantequilla de nueces pecanas
30 min
Helado vegano de chocolate sin azúcar
13 godz.