Kompatibilní verze
Helado vegano de espresso y coco con brownies y salsa de chocolate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de espresso y coco
- 250 g de nuez de la india
- agua caliente para remojar
- 15 g de café en grano
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar moscabada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 cditas de café instantáneo
- 2 pizcas de sal
Salsa de chocolate negro
- 50 g de chocolate vegano 70 % de cacao, en trozos pequeños
- 20 g de aceite de coco
- 70 g de leche de almendra, o de soya
Brownies veganos sin gluten
- 80 g de azúcar moscabada
- 80 g de agua
- 60 g de aceite de coco
- 2 cdas de semillas de linaza mezclado con 6 cucharadas de agua
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
- 200 g de chocolate vegano 70 % de cacao, en trozos pequeños o callets
- 80 g harina sin gluten
- ¼ cdita bicarbonato de sodio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2539.4 kJ / 606.9 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 39.2 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 87.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30min
Kipe crudo
30min
Pavlovas veganas
3h 30min
Pumpkin spice latte
20min
Smoothie de avena y castañas de cajú
Žádné hodnocení
Smoothie de mango y miel
Žádné hodnocení
Espuma de frutos rojos
10 Min
Jugo integral de zanahoria
5 Min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Panqué de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min
Café dalgona Irlandés
10 Min
Tamales norteños
2 godz.