![Apio al vapor (500-800 g) en Varoma Apio al vapor (500-800 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DE4FBEE0-7881-41DD-9579-6004A1B438C7/Derivates/4DC40C00-52A8-4E57-960A-80F8AF8D8E6A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio, en trozos (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 125 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Nessuna valutazione
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
6 Plátanos con relleno de chocolate
Nessuna valutazione
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min