Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de salsa de soya
- 20 g de miel de abeja
- 10 g de azúcar mascabado, alrededor de las cuchillas
- 15 g de vinagre de arroz
- ½ cdita de jengibre fresco, rallado o picado
- ⅛ cdita de hojuelas de chile seco (chile de árbol)
-
35
g de sake (vino de arroz japonés)
nebo 35 g de vino blanco - 2 muslos de pollo, con piel (aprox. 180 g c/u)
- agua, para sumergir las bolsas
- 1850 g de agua, sin rebasar la cantidad máxima de capacidad de 2,2 L
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 1 cdita de fécula de maíz
- ½ - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas delgadas
- ½ chile, fresco, sin semillas y en rebanadas delgadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2275 kJ / 543.8 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1022.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Pollo jamaiquino
1 Std. 15 Min
Tacos de cachete
2 Std.
Costillas de cerdo agridulces
40 Min
Camarones estilo Hunan
20 Min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1 godz. 10 min
Pescado agridulce con arroz TM6
1 Std. 5 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Pastel de sushi
1 Std.