Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- cucharadita de sal
- g de aceite de oliva
- 3 latas de atún en agua, escurrido
- 50 g de filetes de anchoa en aceite, escurridas
- 60 g de hojas de perejil fresco
- 200 g de crema
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta corta seca, tipo moño
- aceitunas negras deshuesadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4141 kJ / 986 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Croquetas de atún
1h 30min
Arroz blanco con verduras
40 min
Espaguetti con albóndigas
55min
Albóndigas con puré de papa
50min
Papas al horno
1h
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Risotto de calabacita
25min
Pastelitos de robalo
35min
Papas Anna
1h
Croquetas de atún
40 min
Pastel de carne
50min