Zařízení & příslušenství
魚子蒸燒賣
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
20 塊
Suroviny
-
豬前腿肉 (赤肉),切塊(約2公分)300 克
-
豬背油 (豬板油),切塊120 克
-
蝦仁 開背、去腸泥200 克
-
新鮮香菜根 切段30 克
-
鹽2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
10 克 玉米粉太白粉10 克
-
白胡椒粉2 茶匙
-
香油15 克
-
乾香菇 泡軟,去蒂切塊40 克
-
燒賣皮20 張
-
魚卵 (volitelně) 少許,裝飾用
-
水500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
3.6 g
Kalorie
347 kJ /
83 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan