魚子蒸燒賣

魚子蒸燒賣

3.0 1 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
20 塊

Suroviny

  • 豬前腿肉 (赤肉),切塊(約2公分)
    300 克
  • 豬背油 (豬板油),切塊
    120 克
  • 蝦仁 開背、去腸泥
    200 克
  • 新鮮香菜根 切段
    30 克
  • 2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 太白粉
    10 克
    10 克 玉米粉
  • 白胡椒粉
    2 茶匙
  • 香油
    15 克
  • 乾香菇 泡軟,去蒂切塊
    40 克
  • 燒賣皮
    20 張
  • 魚卵 (volitelně) 少許,裝飾用
  • 500 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 3.6 g
Kalorie 347 kJ / 83 kcal
Tuk 6.9 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 1.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...