
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 豬前腿肉 (赤肉),切塊(約2公分)
- 120 克 豬背油 (豬板油),切塊
- 200 克 蝦仁 開背、去腸泥
- 30 克 新鮮香菜根 切段
- 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
-
10
克 太白粉
nebo 10 克 玉米粉 - 2 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 香油
- 40 克 乾香菇 泡軟,去蒂切塊
- 20 張 燒賣皮
- 魚卵 少許,裝飾用 (volitelně)
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 83 kcal / 347 kJ
- Protein
- 3.6 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.1 g