Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 瓣 蒜头
- 100 克 洋葱 ,切块(每块2-3厘米)
- 50 克 红甜椒 ,切块(每块2-3厘米)
- 50 克 青椒 ,切块(每块2-3厘米)
- 50 克 橄榄油
- 100 克 蘑菇 ,一切四
- 100 克 西葫芦 ,切块(每块1厘米)
- 100 克 四季豆,冷冻 ,切块
- 200 克 短粳米
- 1 块 蔬菜高汤块
- 1 汤匙 红椒粉
- 1 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 食用色素 (volitelně)
- 650 克 水
- 200 - 400 克 罐装白色鹰嘴豆 ,冲洗后沥干水分
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 811.5 mg