Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (volitelně)
- merenguitos, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 92.2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 152.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de queso crema
5min
Panqué de vainilla
55 min
Pastel húmedo de chocolate
1h 25 min
Nidos de triffle de chololate de Pascua
30 min
Sangría virgen de otoño
35 min
Helado de vainilla y fresa
12h
Mil crepas de limón
1h
Pastel capuchino
2h
Galletas de cocoa decoradas
1h 45 min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30 min
Crepas
1h 15 min
Crepas, receta básica
1h 20 min