Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (volitelně)
- merenguitos, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 92.2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 152.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1h
Brownies
50min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30 min
Pay de queso
6 Std.
Pastel de zanahoria
2 Std. 55 Min
Pastel de rompope
2h
Pastel de zanahoria Victoria
50min
Pastel Texano
1h 30 min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Pastel lava de chocolate
30 min
Pastel de almendras y vainilla
2h
Pastel floral
2h