Torta di zucca, cannella e cioccolato

Torta di zucca, cannella e cioccolato

3.9 285 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
12 fette

Suroviny

  • 300 g di polpa di zucca cotta (al forno o al vapore)
  • 2 uova
  • 125 g zucchero
  • 20 g di olio di semi di arachidi + q.b.
  • 170 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di cannella in polvere
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 150 g di gocce di cioccolato fondente
  • zucchero a velo a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 78.8 mg
Protein 4 g
Kalorie 793.5 kJ / 189.7 kcal
Tuk 6.7 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 30.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...