Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati (peso netto)
- 20 g di basilico fresco lavato, i gambi e le foglie
- 10 g di capperi sott'aceto
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di paprika piccante (volitelně)
- 1 spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 6907.4 kJ / 1650.9 kcal
- Protein
- 46.4 g
- Sacharidy
- 91.9 g
- Tuk
- 132.4 g
- Nasycený tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 22.1 g
- Sodík
- 1301.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di melanzane
10min
Pesto di rucola
10min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Pesto fresco del riciclo
10min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto rosso
15min
Pesto di noci
15min