Zařízení & příslušenství
芹菜炒牛肉
Příprava 20min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜1 片
-
油25 克
-
牛里脊 切1×1×10厘米条70 克
-
料酒5 克
-
生抽10 克
-
糖1 小撮
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
芹菜 去除叶子,切段350 克
-
新鲜红辣椒 选用小米椒,切片2 根
-
新鲜青辣椒 选用二荆条辣椒,切片2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爱吃家常菜
8 recepty/-ů
Čína
Čína