葱爆羊肉(高温版)

葱爆羊肉(高温版)

4.2 43 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 羊肉 切0.3厘米片
    300 克
  • 大葱 切斜段,约3-4厘米长
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 麻油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 478.3 mg
Protein 20 g
Kalorie 1167.3 kJ / 279 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...