Zařízení & příslušenství
葱爆羊肉(高温版)
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
油10 克
-
羊肉 切0.3厘米片300 克
-
大葱 切斜段,约3-4厘米长150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
老抽5 克
-
麻油5 克
-
盐1 小撮
-
糖1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
478.3 mg
Protein
20 g
Kalorie
1167.3 kJ /
279 kcal
Tuk
19.3 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
和小美一起做家宴
11 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína