葱爆羊肉(TM6版)
TM6

葱爆羊肉(TM6版)

4.3 (36 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 300 克 羊肉 ,切0.3厘米片
  • 150 克 大葱 ,切斜段,约3-4厘米长
  • 5 克 料酒
  • 5 克 生抽
  • 5 克 老抽
  • 5 克 麻油
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1167.3 kJ / 279 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
6.6 g
Tuk
19.3 g
Nasycený tuk
6.9 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
478.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty