虾皮清炒西葫芦

虾皮清炒西葫芦

4.2 70 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 淡味虾皮
    10 克
  • 切末
    15 克
  • 20 克
  • 西葫芦 去蒂,对半切开后,切约3毫米片
    500 克
  • 约¼茶匙,依据个人口味调整
    1 - 2 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 231 mg
Protein 1.7 g
Kalorie 298 kJ / 71.3 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 4.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...