Zařízení & příslušenství
虾皮清炒西葫芦
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
淡味虾皮10 克
-
葱 切末15 克
-
油20 克
-
西葫芦 去蒂,对半切开后,切约3毫米片500 克
-
盐 约¼茶匙,依据个人口味调整1 - 2 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
231 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
298 kJ /
71.3 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
妈妈的家常菜
12 recepty/-ů
Čína
Čína