Zařízení & příslušenství
Räk- och sparrisfyllda basilikaravioli
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min.
4 portioner
Suroviny
Basilikapastadeg
-
färska basilikablad30 g
-
stora ägg3
-
pastamjöl ("00")330 g
-
olivolja1 msk
-
fint havssalt1 tsk
Raviolifyllning
-
parmesanost i bitar60 g
-
bröd10 - 15 g
-
osaltat smör25 g
-
lök i kvartar120 g
-
sparris bryt av och släng bort "träiga" ändar100 g
-
stora råa räkor, skalade30 g
-
äggula1
-
malen svartpeppar¼ tsk
Tillagning
-
vatten till pastakokning
-
fint havssalt1 tsk
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
26 g
Kalorie
2234 kJ /
534 kcal
Tuk
21.3 g
Sacharidy
59.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
När man är i Rom...
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Satay pad thai med kyckling
Žádné hodnocení
Krämig svamprisotto med räkor
1hod.
Grönsaksragu med pasta
45min.
Höstpasta
Žádné hodnocení
Ris med skinka & pak choi
Žádné hodnocení
Cannelloni med pumpa och ricotta
Žádné hodnocení
Pumparisotto med bacon
50min.
Tagliatelle med pumpa
Žádné hodnocení
Pastasallad
Žádné hodnocení
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Žádné hodnocení
Miso udon carbonara
Žádné hodnocení
Sichuan spaghetti
Žádné hodnocení