Räk- och sparrisfyllda basilikaravioli
TM6 TM5 TM31

Räk- och sparrisfyllda basilikaravioli

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Basilikapastadeg

  • 30 g färska basilikablad
  • 3 stora ägg
  • 330 g pastamjöl ("00")
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk fint havssalt

Raviolifyllning

  • 60 g parmesanost, i bitar
  • 10 - 15 g bröd
  • 25 g osaltat smör
  • 120 g lök, i kvartar
  • 100 g sparris, bryt av och släng bort "träiga" ändar
  • 30 g stora råa räkor, skalade
  • 1 äggula
  • ¼ tsk malen svartpeppar

Tillagning

  • vatten, till pastakokning
  • 1 tsk fint havssalt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2234 kJ / 534 kcal
Protein
26 g
Sacharidy
59.6 g
Tuk
21.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty