Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikapastadeg
- 30 g färska basilikablad
- 3 stora ägg
- 330 g pastamjöl ("00")
- 1 msk olivolja
- 1 tsk fint havssalt
Raviolifyllning
- 60 g parmesanost, i bitar
- 10 - 15 g bröd
- 25 g osaltat smör
- 120 g lök, i kvartar
- 100 g sparris, bryt av och släng bort "träiga" ändar
- 30 g stora råa räkor, skalade
- 1 äggula
- ¼ tsk malen svartpeppar
Tillagning
- vatten, till pastakokning
- 1 tsk fint havssalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 21.3 g