Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragu
- 30 g olivolja
- 1 vitlöksklyfta
- 50 g lök, skivad
- 50 g selleri, i bitar (2 cm)
- 50 g morot, i bitar (2 cm)
- 50 g zucchini, i bitar (2 cm)
-
400
g tomatsås
nebo passerade tomater - 100 g vatten
- 1 tesked havssalt
- 5 basilikablad, färskt, plus extra för garnering
Pasta
- 1000 g vatten
- ½ tesked havssalt
- 320 g torkad pasta (t.ex. penne)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1713 kJ / 407 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 749 mg