![Ris med skinka & pak choi Ris med skinka & pak choi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2ce5b26-c5bc-4b76-9000-148afe24af95/Derivates/22e6f60c-556d-4ca6-8b97-3fdb6108f931.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g kortkornigt ris, japonica
- 2 vitlöksklyftor
- 40 g vårlök, i skivor
- 20 g olja
- 200 g kokt skinka, i bitar (2 cm)
- 150 g pak choi (ca 1 stycke), i bitar (3 cm)
- 360 g vatten, + extra för täckning
- 10 g Shaoxing risvin
- 5 g risvinäger
- 20 g ljus soja
- 1 tesked salt
- Nutriční hodnoty
- na 3 portioner
- Kalorie
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Protein
- 54.9 g
- Sacharidy
- 215.7 g
- Tuk
- 39.2 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 5453.2 mg