Zařízení & příslušenství
黄鱼馄饨青酱配鱼子酱
Příprava 30min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
黄鱼 (约600~700克)3 - 4 条
-
姜10 克
-
葱 切段40 克
-
水450 克
-
料酒70 克
-
松仁25 克
-
蒜头2 瓣
-
香菜 切段40 克
-
盐6 克
-
橄榄油150 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
馄饨皮20 张
-
水 烹煮用适量
-
鱼子酱 装饰用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1797 mg
Protein
41.6 g
Kalorie
4964 kJ /
1187.5 kcal
Tuk
86.2 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
57.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
炫黑食尚
20 recepty/-ů
Čína
Čína