Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmesanost, i bitar
- 40 g olivolja
- 2 vitlöksklyftor
- 120 g lök, i kvartar
-
600
g mogna tomater, i bitar (2 cm)
nebo 600 g hela tomater, konserverade - 1 ½ tsk fint havssalt, eller mer efter smak
- ½ tsk malen svartpeppar, eller mer efter smak
- 1 tsk strösocker
- 450 g aubergine, i bitar (2 cm)
- 350 g torkad pasta, t.ex. farfalle eller amori
- 700 g vatten
- 5 g färska basilikablad
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2141 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 75.1 g
- Tuk
- 15.8 g