Zařízení & příslušenství
Aubergine- och tomatpasta
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portioner
Suroviny
-
parmesanost i bitar50 g
-
olivolja40 g
-
vitlöksklyftor2
-
lök i kvartar120 g
-
600 g hela tomater, konserverademogna tomater i bitar (2 cm)600 g
-
fint havssalt eller mer efter smak1 ½ tsk
-
malen svartpeppar eller mer efter smak½ tsk
-
strösocker1 tsk
-
aubergine i bitar (2 cm)450 g
-
torkad pasta t.ex. farfalle eller amori350 g
-
vatten700 g
-
färska basilikablad5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
17.3 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tuk
15.8 g
Sacharidy
75.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
När man är i Rom...
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Satay pad thai med kyckling
Žádné hodnocení
Krämig svamprisotto med räkor
1hod.
Grönsaksragu med pasta
45min.
Höstpasta
Žádné hodnocení
Ris med skinka & pak choi
Žádné hodnocení
Cannelloni med pumpa och ricotta
Žádné hodnocení
Pumparisotto med bacon
50min.
Tagliatelle med pumpa
Žádné hodnocení
Pastasallad
Žádné hodnocení
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Žádné hodnocení
Miso udon carbonara
Žádné hodnocení
Sichuan spaghetti
Žádné hodnocení