Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Köttbullar
- 10 g färsk persilja
- 50 g lök, i kvartar
- 50 g svarta oliver, urkärnade
- ½ tsk fint havssalt
- ¼ tsk malen svartpeppar
- 500 g nötfärs
Pasta och sås
- 150 g lök, i kvartar
- 2 vitlöksklyftor
- 15 g olivolja, plus 1 msk till stekning
- 1000 g vatten
- 2 tsk fint havssalt
- 350 g pasta, torkad, t.ex. spaghetti
- 80 g crème fraîche
- 200 g körsbärstomater, halverade
- ¼ tsk malen svartpeppar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3110 kJ / 743 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 34.8 g