
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Corona de Pavlova
- 250 g de azúcar
- 200 g de claras de huevo (aprox. 6-7 claras de huevo)
- 1 cdita de vinagre blanco
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 10 g de fécula de maíz
Coulis de frambuesa
-
200
g de frambuesas
nebo 200 g de frambuesas congeladas - 100 g de azúcar
- 20 g de jugo de limón amarillo
Crema batida y montaje
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 - 4 higos para decorar (volitelně)
- 1 granada desgranada
- hojas de menta frescas para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 358.5 kcal / 1500.1 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 19.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3hod. 20min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5hod.
Sedoso de pistache
1hod. 30min
Mini eclairs de frambuesa
3hod.
Salsa de caramelo TM6
1hod. 30min
Helado de canela con salsa de oporto y naranja
11hod. 10min
Betún de ganache de chocolate
12hod.
Salsa Bechamel TM6
15min
Crudités con dip de queso azul
10min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1hod. 20min
NY Cheesecake
1hod.
Brownies
50min