Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada

Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada

4.6 10 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 6hod.
10 porciones

Suroviny

Corona de Pavlova
  • de azúcar
    250 g
  • de claras de huevo (aprox. 6-7 claras de huevo)
    200 g
  • de vinagre blanco
    1 cdita
  • de extracto de vainilla natural
    1 cdita
  • de fécula de maíz
    10 g
Coulis de frambuesa
  • de frambuesas
    200 g
    200 g de frambuesas congeladas
  • de azúcar
    100 g
  • de jugo de limón amarillo
    20 g
Crema batida y montaje
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    500 g
  • higos (volitelně) para decorar
    2 - 4
  • granada desgranada
    1
  • hojas de menta frescas para decorar

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 358.5 kcal / 1500.1 kJ
Protein 4.1 g
Tuk 19.1 g
Sacharidy 45.3 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sodík 54.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...