Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa

Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 porciones

Suroviny

Pavlova
  • 250 g de azúcar
  • 200 g de claras de huevo (aprox, de 6 - 7 claras)
  • 1 cdita de vinagre
  • 10 g de fécula de maíz
  • 1 cdita de esencia de vainilla
Coulís de frambuesa
  • 200 g de frambuesas
    200 g de frambuesas congeladas
  • 100 g de azúcar
  • 20 g de jugo de limón amarillo
Crema batida y montaje
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 2 - 3 cucharadas de granada
  • 2 - 4 higos (volitelně) en mitades
  • 5 - 6 hojas de menta frescas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 10 porciones

Sodík 460.7 mg
Protein 31.6 g
Kalorie 13985 kJ / 3342.5 kcal
Tuk 187.5 g
Vláknina 14.8 g
Nasycený tuk 115.1 g
Sacharidy 403.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...