Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa

Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa

Žádné hodnocení
Příprava 30min
Celkový 6hod.
10 porciones

Suroviny

Pavlova
  • de azúcar
    250 g
  • de claras de huevo (aprox, de 6 - 7 claras)
    200 g
  • de vinagre
    1 cdita
  • de esencia de vainilla
    1 cdita
  • de fécula de maíz
    10 g
Coulís de frambuesa
  • de frambuesas
    200 g
    200 g de frambuesas congeladas, (previamente descongeladas)
  • de azúcar
    100 g
  • de jugo de limón amarillo
    20 g
Crema batida y montaje
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    500 g
  • higos (volitelně) en mitades
    2 - 4
  • de granada
    2 - 3 cucharadas
  • hojas de menta frescas
    5 - 6

Nutriční hodnoty na 10 porciones

Kalorie 3342.5 kcal / 13985 kJ
Protein 31.6 g
Tuk 187.5 g
Sacharidy 403.6 g
Vláknina 14.8 g
Nasycený tuk 115.1 g
Sodík 460.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se Vám také líbit...