Barra de dátiles y chocolate sin gluten

Barra de dátiles y chocolate sin gluten

4.8 89 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
16 porciones

Suroviny

  • aceite la necesaria para engrasar
  • 250 g de nuez pecana
  • 250 g dátiles deshuesados
  • 1 cdita de canela en polvo
  • 5 huevos
  • 60 g de chispas de chocolate amargo
  • 80 g de harina sin gluten
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • azúcar glass la suficiente para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 16 porciones

Sodík 317 mg
Protein 79.8 g
Kalorie 12919.2 kJ / 3076 kcal
Tuk 175.6 g
Vláknina 40.8 g
Nasycený tuk 36 g
Sacharidy 337.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...