Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaseado blanco
2 Std.
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Azúcar glass
5 Min
Crema pastelera
10 Min
Bizcocho marmoleado
2h 10min
Choux y eclairs
1 godz. 30 min
Ganache de chocolate
45 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Grissinos (Palitos de pan)
1h
Ganache de chocolate
35 min
Brownies
50 Min
Betún de ganache de chocolate
12h