Puré de papas (Pelar)

Puré de papas (Pelar)

4.0 21 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porciones

Suroviny

Pelar papas
  • 1200 g de agua para pelar
  • 2 cdita de aceite de oliva extra virgen (volitelně) (ver tip)
  • 480 g de papa balmoral (aprox. 5 cm de ancho)
    480 g de papa, (aprox. 5 cm de ancho)
  • 480 g papa cambray (aprox. 5 cm de ancho)
    480 g papa cambray, (aprox. 5 cm de ancho)
Puré de papas
  • 150 g de caldo de verduras
    150 g de agua, con 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 90 g de leche entera
  • 60 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 1 cdita de ajo en polvo (volitelně)
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 625.1 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 1284.1 kJ / 306.9 kcal
Tuk 13.2 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 43.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...