Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelar papas
- 1200 g de agua, para pelar
- 2 cdita de aceite de oliva extra virgen (ver tip)
-
480
g de papa balmoral, (aprox. 5 cm de ancho)
nebo 480 g de papa (aprox. 5 cm de ancho) -
480
g papa cambray (aprox. 5 cm de ancho)
nebo 480 g papa cambray (aprox. 5 cm de ancho)
Puré de papas
-
150
g de caldo de verduras
nebo 150 g de agua con 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo - 90 g de leche entera
- 60 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de ajo en polvo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1284.1 kJ / 306.9 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 625.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas rostizadas TM6
1 godz. 15 min
Puré de papas
50min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Pastel de papa
1h 10min
Ensalada cremosa de papas
40min
Puré de papa y poro
40min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min