![Hongos ostra y risotto de Champagne Hongos ostra y risotto de Champagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46adfa061b24848fa08ca1f9e05432f9/Derivates/53f541b7069962c228fd78da9a18534b8bc170f3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tocino ahumado, en rebanadas finas
- 250 g de champiñón ostra, en rebanadas
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
nebo 1 cubito de caldo de carne -
300
g de champán
nebo 300 g de vino blanco seco - 500 g de agua
- 300 g de arroz para risotto
- 30 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 480.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con calabacita y tocino
35min
Bellini
10 Min
Cóctel de otoño
35min
Helado de palta y banana
5 Min
Risotto con uvas y champiñones
50 分钟
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2 godz.
Sabayón a la naranja TM6
15 Min
Risotto con frutos del mar
55 分钟
Puré de papa y camote con chile morita
45 分钟
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Puré de papas al estilo Argentino
50 分钟
Puré de papa y poro
40min