
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tocino ahumado en rebanadas finas
- 250 g de champiñón ostra en rebanadas
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
nebo 1 cubito de caldo de carne -
300
g de champán
nebo 300 g de vino blanco seco - 500 g de agua
- 300 g de arroz para risotto
- 30 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 642.4 kcal / 2687.9 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 27.4 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Sodík
- 480.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan nube de palta
45min
Stroganoff de res TM6
1hod.
Tallarines fresco con hongos porcini
1hod.
Limonada con pepino
5min
Crema batida
10min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1hod.
Helado de frambuesas o frutos rojos
5min
Risotto con hongos a la cerveza
40min
Risotto con parmesano
30min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Salsa pomodoro
40min
Risotto con calabacita y tocino
35min