Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tocino ahumado, en rebanadas finas
- 250 g de champiñón ostra, en rebanadas
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
nebo 1 cubito de caldo de carne -
300
g de champán
nebo 300 g de vino blanco seco - 500 g de agua
- 300 g de arroz para risotto
- 30 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 480.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papa y poro
40 Min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Puré de camote
40 Min
Babaganush
2h
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 Std.
Goulash
1 Std.
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 Min
Goulash
1h 40min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Risotto con hongos a la cerveza
40 Min