Hongos ostra y risotto de Champagne

Hongos ostra y risotto de Champagne

3.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porciones

Suroviny

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 100 g de tocino ahumado en rebanadas finas
  • 250 g de champiñón ostra en rebanadas
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
    1 cubito de caldo de carne
  • 300 g de champán
    300 g de vino blanco seco
  • 500 g de agua
  • 300 g de arroz para risotto
  • 30 g de mantequilla
  • 50 g de queso parmesano rallado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 480.9 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 2687.9 kJ / 642.4 kcal
Tuk 27.4 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 69.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...