Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 500 g alho-francês cortado às rodelas
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 800 g feijão manteiga cozido e escorrido
- 1 c. sopa de coentros picados
- 6 - 8 fatias de pão torrado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 246 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo-verde de acelga
30 min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa rica de peixe
2 Std. 30 Min
Sopa da pedra
1h 30min
Sopa de farrapos à alentejana
45 min
Sopa de feijão-verde
35min
Sopa de sabores de Inverno
50min
Sopa ribollita
45 min
Sopa rica
1h 10min
Sopa de nabiças
35min
Sopa de feijão-frade com nabiças
40min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45 min