Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g sobras de pão
- 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 10 g salsa
- 800 g água
- 450 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 350 g lombo de salmão
- 15 g ketchup
- 15 g mostarda
- 10 g aneto
- Azeite q.b. p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 328.7 kJ / 78.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 197.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batatas-doces recheadas com peru
30 Min
Salmão à florentina
45 Min
Pataniscas de peixe e molho de iogurte
20 Min
Barrinhas de peixe
2 Std. 30 Min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1 Std.
Crepes de pescada
1 Std. 15 Min
Rolo de peru com cogumelos
50 Min
Hambúrgueres de salmão com ervas aromáticas e limão com palitos de curgete e parmesão
30 Min
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40 Min
Hambúrguer de bacalhau
20 Min
Pastéis de pescada e batata-doce
1 Std.
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1 Std. 25 Min