
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g sobras de pão cortado em cubos
- 2 c. chá de alho em pó (volitelně)
- 35 g azeite mais q.b. p/ envolver o pão
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 100 g cenoura cortada em rodelas finas
- 40 g aipo em rama cortado em lâminas
- 150 g nabo cortado em cubos
- 150 g feijão-verde cortado em juliana
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 400 g tomate em pedaços
- ½ c. chá de piripíri em pó (volitelně)
- 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 70 g massa tipo cotovelo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 214 kcal / 0 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
Alternativní recepty
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Creme de feijão-branco
30min
Sopa de feijão-branco
25min
Sopa primavera
40min
Creme de batata com ovo cozido
40min
Canja de feijão-frade
1hod.
Sopa de feijão branco e tomate
30min
Sopa rica
1hod. 10min
Sopa da horta
55min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de tomate e repolho
50min
Sopa de entulho
1hod. 30min