Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g sobras de pão cortado em cubos
- 2 c. chá de alho em pó (volitelně)
- 35 g azeite, mais q.b. p/ envolver o pão
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 100 g cenoura cortada em rodelas finas
- 40 g aipo em rama cortado em lâminas
- 150 g nabo cortado em cubos
- 150 g feijão-verde cortado em juliana
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 400 g tomate em pedaços
- ½ c. chá de piripíri em pó (volitelně)
- 850 g água
- 1 c. chá de sal
- 70 g massa tipo cotovelo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 214 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Sopa de grão e linguiça
25 Min
Sopa da pedra
1 Std. 30 Min
Caldo-verde
40 Min
Sopa de sabores de Inverno
50 Min
Sopa de feijão-verde
35 Min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 Min
Sopa de farrapos à alentejana
45 Min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45 Min
Sopa de feijão-branco
25 Min
Sopa de grão com alho-francês
45 Min
Sopa rica
1 Std. 10 Min
Sopa de cenoura e canónigos
35 Min