Zařízení & příslušenství
南瓜炖饭
Příprava 25min.
Celkový 50min.
8 人份
Suroviny
-
帕玛森乳酪 去除硬皮,切块,3厘米120 克
-
南瓜肉 切块400 克
-
水100 克
-
盐2 茶匙
-
特级初榨橄榄油20 克
-
意大利烩饭专用米400 克
-
蔬菜高汤 (参考贴士)700 克
-
牛油 室温,切小块60 克
-
现磨黑胡椒粉1 茶匙
-
新鲜黑松露 切片1 粒
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tuk
15.1 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
43.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名厨坤恩的美食秘境
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní