Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de harina de amaranto
- 30 g de leche en polvo
- 5 g de goma xantana
- 2 cdas de aceite de girasol
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 1 ½ cdita de sal
- 150 g de agua
- manteca vegetal, para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 401.3 kJ / 95.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 688.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Baguette sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1h
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min