Kompatibilní verze
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero en cocción lenta TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sopa de cordero
- 1 cebolla, en gajos
- ½ cabeza de ajos (cortada horizontalmente)
- 5 - 6 ramitas de tomillo fresco, y un poco más para decorar
-
500
g de espaldilla de cordero, con hueso y en trozos
nebo 500 g de chambarete de res, con hueso y en trozos - 100 g de zanahorias, peladas y en 3-4 trozos
- 1 rama de apio, en 3-4 trozos
- 1 cda de sal
- 1200 g de agua, y la necesaria para hervir los ravioles
- 1 hoja de laurel seca
Calabaza asada y raviolis
-
600
g de calabaza almizclera, en trozos
nebo 600 g de kabocha, en trozos - aceite de oliva, el necesario
- 300 g de harina de trigo
- 3 pizca de sal
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
- 100 g de queso ricotta
- 2 cdas de salsa de soya
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2013 kJ / 480 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 563.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas a la francesa TM6
1 Std. 15 Min
Pan artesanal TM6
5h
Humus
15 min
Tallarines fresco con hongos porcini
1 Std.
Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada
2 Std.
Masa madre sin gluten
120h
Huevos medios
25 min
Panes al vapor
40 Min
Cuernitos con mousse de atún
2 Std. 50 Min
Ñoquis de papa
1 Std. 30 Min
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min
Cebolla caramelizada
45 Min