Zařízení & příslušenství
豆汤捞饭
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 25min.
2 人份
Suroviny
-
干燥白色鹰嘴豆30 克
-
水 浸泡用适量
-
水900 克
-
鸡汤冻 浓汤宝20 克
-
米 淘洗干净并沥干150 克
-
芋艿 去皮,切小块150 克
-
葱1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
6.9 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
1542.5 kJ /
369 kcal
Tuk
2.2 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
78.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
免疫力补给站
21 recepty/-ů
Čína
Čína
节后健康吃
10 recepty/-ů
Čína
Čína