Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di latte intero
- 160 g di burro morbido, a pezzi
- 7 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 350 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di mandorle tostate non salate
- 100 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 80 g di miele
- 15 g di cacao amaro in polvere
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1604.3 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 30.4 mg
Alternativní recepty
Focaccia a bastone
5h
Plumcake all'arancia
1h
Cuori di speck e noci al forno
1h 30min
Trecce dolci
4h
Mini sbriciolate con crema gianduia
1h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Danubio salato
3 Std.
Focaccia barese TM6
4h
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h