Kompatibilní verze
Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato al cioccolato
- 150 g di zucchero
- 1 peperoncino secco piccante (vedere consigli)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 8 tuorli d'uovo
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 620 g di latte intero, min. 3,2%
- ¼ di cucchiaino di sale
- 620 g di panna (min. 30% di grassi)
Sciroppo di whisky
- 120 g di Whisky (vedere consigli)
- 100 g di zucchero
- 20 g di acqua
- 30 g di sciroppo di acero (volitelně)
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2027.4 kJ / 484.6 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 146.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato fior di latte
16h 25min
Granita al limone
13h
Gelato zuppa inglese
16 Std. 20 Min
Gelato fiordilatte
10h 30min
Gelato al cioccolato
12h
Gelato al cioccolato
12h
Gelato al cioccolato e peperoncino (senza lattosio)
8 Std. 15 Min
Gelato pistacchio e mandorle
8 Std. 30 Min
Gelato semplice alla nocciola
6 Std. 30 Min
Gelato al limone
8j 20 menit
Gelato alla crema
10 Std. 15 Min
Gelato alla banana
8 Std. 15 Min