Kompatibilní verze
Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato al cioccolato
- 150 g di zucchero
- 1 peperoncino secco piccante (vedere consigli)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 8 tuorli d'uovo
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 620 g di latte intero, min. 3,2%
- ¼ di cucchiaino di sale
- 620 g di panna (min. 30% di grassi)
Sciroppo di whisky
- 120 g di Whisky (vedere consigli)
- 100 g di zucchero
- 20 g di acqua
- 30 g di sciroppo di acero (volitelně)
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2027.4 kJ / 484.6 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 146.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16h 50min
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Žádné hodnocení
Gelato al cioccolato
12 Std.
Granita alle pesche
6u. 20min
Granita al té verde
10 godz. 20 min
Gelato ai pinoli e caffè
8 Std. 30 Min
Granita di anguria e frutti rossi
10 Min
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
16 Std. 20 Min
Gelato ai mirtilli con cialda corallo
6 Std. 40 Min
Sorbetto nel limone
8 godz. 35 min
Gelato alla banana
8h 15min
Gelato di fragole
10 Min