Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g de nuez de la India
- agua, para remojar
- 170 g de calabaza almizclera, pelada, sin semillas y en trozos (aprox. 3 cm)
-
450
g de caldo de verduras
nebo 450 g de agua con 1 cda de caldo de verduras en polvo - 55 g de levadura nutricional (ver tip)
- 170 g de aceite de oliva extra virgen
- 45 g de vinagre de sidra
- 1 cda de chile en polvo
- 1 ½ cdita de pimienta de cayena
- ½ - 1 cdita de sal, al gusto
- totopos
- guacamole, para decorar
- salsa de jitomate, para decorar
- chile jalapeño, en rebanadas, para decorar
- hojas de cilantro, frescas, picadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 15 g
- Kalorie
- 178.7 kJ / 42.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 28.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2h 30min
Gaspacho de elote y jalapeño
20 dk
Hamburguesas de buey y aceitunas con cebolla caramelizada (Hestan Cue™)
40 Min
Bolas de papa
1 Std.
Spaghetti alla putanesca
40 Min
Seitán y verduras al vacío en Varoma
1ωρ. 10 λεπτ.
Guacamole picante de chícharos
30min
Masa básica para tamales
1 godz. 30 min
Agua de guanábana
15 dk
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8sa 50 dk
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 Min