Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 53.6 g
- Nasycený tuk
- 32.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 602 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César
10min
Filete a la pimienta
20 min
Salsa holandesa
15 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Sopa de cebolla TM6
55min
New York con salsa bernesa
45h
Ensalada César
15 min
Ensalada César con chipotle
30 min
Hamburguesa trufada
40 Min
Salsa holandesa TM6
15 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min