Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 53.6 g
- Nasycený tuk
- 32.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 602 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César
15min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 godz.
Salsa holandesa
15min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Filete a la pimienta
20min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Salsa holandesa
15min
New York con salsa bernesa
45h
Salsa holandesa rápida
10min
Salsa holandesa TM6
15min