Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amandel en poedersuiker
- 95 g amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
- 95 g poedersuiker
Om de mengbeker te reinigen
- 300 g water
- 50 g azijn
Italiaanse meringue
- 75 g suiker
- 20 g water
- 2 eiwitten, op kamertemperatuur (65 g)
- ¼ tl voedingskleurstof, in pasta, rood
Framboos en witte chocolade ganache
- 75 g frambozen
- 2 el suiker
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 100 g roomkaas
Afwerking
- 20 g fondant (suikerpasta) wit
- 20 g fondant (suikerpasta) geel of goud
- 1 eetbare inkt stift zwart
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 6.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35 min
Taartje met chocolade-praliné
Ninguna valoración
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
De wafels van de foor
3 Std.
Marshmallows
2 Std. 30 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Ninguna valoración
Basis karamel
25min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Ninguna valoración
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min