Zařízení & příslušenství
Kerstman macarons
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 3hod. 20min.
40 stuks
Suroviny
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
6.7 mg
Protein
1 g
Kalorie
276 kJ /
66 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
8.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan boter
Žádné hodnocení
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1hod. 10min.
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Paashaas macarons
Žádné hodnocení
Roomboterglazuur
5min.
Koekjes met chocopasta
1hod. 40min.
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min.
Nougat-koekjes
Žádné hodnocení
Profiteroles
2hod.
Chocolade toffee cake
2hod.
Witte chocolade cheesecake
16hod.
Victoria biscuit gebak
1hod. 10min.