
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amandel en poedersuiker
- 95 g amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
- 95 g poedersuiker
Om de mengbeker te reinigen
- 300 g water
- 50 g azijn
Italiaanse meringue
- 75 g suiker
- 20 g water
- 2 eiwitten op kamertemperatuur (65 g)
- ¼ tl voedingskleurstof in pasta, rood
Framboos en witte chocolade ganache
- 75 g frambozen
- 2 el suiker
- 150 g witte chocolade in stukken
- 100 g roomkaas
Afwerking
- 20 g fondant (suikerpasta) wit
- 20 g fondant (suikerpasta) geel of goud
- 1 eetbare inkt stift zwart
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 66 kcal / 276 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 3.2 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 6.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Paashaas macarons
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5hod. 50min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5hod.
Marshmallows
2hod. 30min
Glazuur
5min
Carnaval maskers
1hod. 45min
Candy Cane-koekjes
1hod. 45min
Soezendeeg
2hod.
Gezouten karamel toffees
1hod. 45min
Banketbakkersroom
15min
Gezouten-Karamelijs
14hod.