Zařízení & příslušenství
客家牛汶水(鹿湯麡)
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
糯米糰
-
糯米粉300 克
-
糖1 茶匙
-
水 (詳見要訣)220 - 240 克
-
油 少許,刷油用
甜湯
-
黑糖250 克
-
老薑 切片50 克
-
水1200 克
-
太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.7 g
Kalorie
2114 kJ /
505 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
121.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan