客家牛汶水(鹿湯麡)

客家牛汶水(鹿湯麡)

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

糯米糰
  • 糯米粉
    300 克
  • 1 茶匙
  • (詳見要訣)
    220 - 240 克
  • 少許,刷油用
甜湯
  • 黑糖
    250 克
  • 老薑 切片
    50 克
  • 1200 克
  • 太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.7 g
Kalorie 2114 kJ / 505 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 121.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...