
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
糯米糰
- 300 克 糯米粉
- 1 茶匙 糖
- 220 - 240 克 水 (詳見要訣)
- 油 少許,刷油用
甜湯
- 250 克 黑糖
- 50 克 老薑 切片
- 1200 克 水
- 1 大匙 太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 505 kcal / 2114 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 121.4 g
- Vláknina
- 0.9 g