![Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b80576422d794f3486f66abe38cf8af7/Derivates/5d3d81204e7893f4bac180c7f029cc790bd08abb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g macadamia nuts, raw
- 550 g water
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp citric acid
- 1 tsp nutritional yeast
- ice cold water, for water bath
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1501.4 kJ / 358.8 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 37.6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 587.9 mg
Alternativní recepty
Rustic homemade tofu
24sa 30 dk
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Kimchi queso dip
3 Std. 15 Min
Vegan mayonnaise
15 min
Vegan tiramisu
3h 20min
Sauerkraut
168sa 35 dk
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Stretchy melty cheese
20 min
Falafel
25 Std. 30 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Hommus
15 min