![Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c91a327cf1f5b4c76af949b4c823cbbc/Derivates/e90e07ee94f240f8437efc9bd2a82804d0935739.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 140 g ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs fresh dill
nebo 2 sprigs fresh thyme - 6 pieces lemon peel, divided
- 1785 g water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 66.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 3092.7 mg
Alternativní recepty
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Žádné hodnocení
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Sous-vide Steak
1ч. 30 мин.
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min