Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3092.7 mg
Protein
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tuk
66.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Žádné hodnocení
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2hod. 40min.
Sous-vide fish with lemon and herbs
1hod. 15min.
Sous-Vide Herbal Chicken
4hod. 15min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Browned Pork Strips
15min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.