Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3092.7 mg
Protein
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tuk
66.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spaghetti alla carbonara
30min.
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35min.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2hod.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min.
Layered bread
2hod. 30min.
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
25min.
Black Bean Pig's Tail Soup
2hod. 20min.
Trout with hollandaise sauce
50min.
Braised Beef Stew with Radish
2hod. 25min.
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min.
Chicken and caramelised onion sausages
1hod. 5min.