Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3092.7 mg
Protein
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tuk
66.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pumpkin Soup
25 Min
Steamed Egg Cups
20 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Pork Balls
20 Min
Chopped Liver
1 Std.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min