Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3092.7 mg
Protein
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tuk
66.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Meatballs in Tomato Sauce
1hod. 10min.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min.
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod.
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1hod. 20min.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1hod. 30min.
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1hod. 5min.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min.
Sous-Vide Herbal Chicken
4hod. 15min.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Sautéed zucchini (300 g)
15min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.