
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery cut into pieces
- 1 ½ oz carrots cut into pieces
- 2 oz yellow onions halved
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water plus 1 tbsp
- 1 tsp salt plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 685.3 kcal / 2867.1 kJ
- Protein
- 47.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 1332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6hod.
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2hod.
Sous-Vide Osso Buco
12hod. 40min
Steamed Shrimp
20min
Steak Sauce
30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Roselle Jelly
35min
Crostini with mushrooms and fontina
35min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Meat Sauce
1hod. 45min