![Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21d7e909-88c6-4043-9f3a-2eb0506d8533/Derivates/aca522b9-9a1e-47cc-b9fb-6faf7e433490.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Žádné hodnocení
Hash Brown Potato Cake
Žádné hodnocení
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Beef Stroganoff
1h
Angolan chicken peanut stew with maize meal porridge (Muamba de ginguba com galinha e funge)
1h 10 min.
Duck foie gras
24sa
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45 dk
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Dirty Rice
1sa 5 dk
Apple Peel Cider Sangria
1 Std. 30 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Tropical Smoothie
5 min