Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Flocons de neige en glaçage royal
- 1 blanc d'oeuf, d'un œuf large (voir conseil)
- 200 g de sucre glace
- ¼ c. à café de jus de citron, fraîchement pressé
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée, pour saupoudrer
Génoise
- 4 oeufs (63-73 g)
- 110 gramme de sucre en poudre, et 2-3 cuillères à soupe de plus pour saupoudrer
- 120 g de farine sans gluten
Crème mascarpone
- 500 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 100 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de sucre glace
Montage et finition
-
200
g confiture de framboises
nebo de confiture de fraises - 150 g de framboises
- 100 g de copeaux de chocolat blanc
- 20 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2501 kJ / 600 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 88 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramel de base
25min
Brittle de noix
1h 30 min
Pain curry-carotte
Žádné hodnocení
Pain challah végan
Žádné hodnocení
Gaufres de Liège sans lactose
1h 30 min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Bouchées d'agneau épicées à la turque
1h 30 min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30 min
Smoothie bowl vert aux baies de goji
Žádné hodnocení
Petits pains sans gluten et sans blé
1u. 20min
Pain aux pépites de chocolat sans gluten
1h 10min