Chocolat chaud des Incas
TM6 TM5 TM31

Chocolat chaud des Incas

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g de chocolat fondant, en morceaux
  • 1 c. à soupe de poudre de cacao
  • 1000 g de lait
  • 4 anis étoilés
  • 1 gousse de vanille, fendue dans le sens de la longueur
  • 1 clou de girofle
  • 1 bâton de cannelle
  • 2 pincées de piment d'Espelette

Nutriční hodnoty
na 1 tasse
Kalorie
1218 kJ / 293.2 kcal
Protein
8.7 g
Sacharidy
18.2 g
Tuk
19.7 g
Nasycený tuk
12.5 g
Vláknina
4.7 g
Sodík
135.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty